Avaliações de Pizza Center Maestro Oosthuizen

Avaliações recentes

4.0
Jan Thije de Jong
21 janeiro 2023
Peter van putten
21 janeiro 2023

Fsntastisch

W.A. Harting
21 janeiro 2023

Jammer dat de bestelde en betaalde extra ansjovis op de pizza Tonny niet aanwezig was.

Rick
17 janeiro 2023

top

M Kuiter
13 janeiro 2023

Zoals altijd goede pizza en prima op afgesproken tijd klaar

Wanders
8 janeiro 2023

Iets aan de koude kant, Smaak prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mark koning
8 janeiro 2023

Zoals altijd, top

Suzanne
6 janeiro 2023

De pizza was niet super warm. Dat was een min puntje..

Petra
4 janeiro 2023

Was als vanouds erg lekker

Lucas
3 janeiro 2023

Snelle bezorging en lekkere pizza's.

Peter M
23 dezembro 2022

Heerlijk half kippetje met friet en salade

Ruben
23 dezembro 2022

Heerlijke pizza’s goed gevuld en optijd klaar, Top!

Van den burg
22 dezembro 2022

Voor een donderdag een bezorgtijd van bijna 2 uur is erg lang in hetzelfde dorp.

Harting
21 dezembro 2022
Aad
17 dezembro 2022

Super. Iets later dan gehoopt maar keurig gebeld om te zeggen dat het iets later werd ivm gladheid (nooit bij stilgestaan).

W.Zaal
14 dezembro 2022

weer erg lekker

San
13 dezembro 2022
Julia
12 dezembro 2022
B.B.
8 dezembro 2022

Ik werd zelfs gebeld dat het een kwartiertje later zou worden dan verwacht. Prima toch?!!

Sharon
8 dezembro 2022

Netjes optijd het eten was warm. Het was heerlijk! Vriendelijke bezorgster!

S.Oostra
7 dezembro 2022
Theo Verloop
7 dezembro 2022

Prima pizza's alleen erg veel meel/bloem op de bodem (onerzijde)dus dat was een beetje droog als je een hap nam.

Marjet Bruijnen
7 dezembro 2022

was weer heerlijk! 1 pizza was verkeerd maar werd na een telefoontje direct geregeld en na-gebracht top👍

Ton vierbergen
5 dezembro 2022
Gijs
4 dezembro 2022

De pizza’s en shoarma zijn echt heerlijk. Op tijd bezorgd Toppers👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
3 dezembro 2022

Was weer heerlijke carpaccio pizza.

Jonges
27 novembro 2022

Gewoon weer fantastisch!!! Normaal bestellen wij altijd pizza, maar vandaag spare ribs. Zo ontzettend lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacquelien Nobel
27 novembro 2022

Jammer genoeg koud en taai!

Tom
26 novembro 2022

Ik begrijp dat het druk is, maar 2,5 uur wachten op mn bestelling is wat mij betreft té lang.

Gera van Busschbach
25 novembro 2022

Heerlijk

San
25 novembro 2022

Weer heerlijk gegeten !

Reinier Klok
25 novembro 2022

Hij was weer heerlijk. Maestro stelt tot nu toe nooit teleur. Heerlijk vers en gekruid, goeie service, helemaal top!! Hoop hier nog lang van te mogen genieten. Mijn complimenten dus en lekker zo doorgaan!

herman@hsgeuze.nl
24 novembro 2022
Marianne
20 novembro 2022

Bestelling ging er simpel. Ook bezorgtijdtijd was exact wat er was opgegeven.

Remco
20 novembro 2022

Pizza’s weer van prima kwaliteit alleen had ik deze keer de Pulled Pork pizza met pittige smokey barbequesaus. De saus was pittig maar stond ver af van de smokey bbq. Niet wat ik verwacht had.

Jansen
17 novembro 2022

Verbeterpunt bij shoarma schotel is 1 broodje erbij echt te weinig mag best wel 2 broodjes zijn dat zal niet te kostbaar zijn en weer heel er weinig rode saus echt al een keer gemeld maar waarschijnlijk doen jullie er niks mee

Leo
17 novembro 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Nu
16 novembro 2022

Was laat met bezorgen Eten was koud

Dan
15 novembro 2022
Ed
14 novembro 2022

Vaste klant maar laatste keren valt het toch wel tegen. Kapsalon was altijd heerlijk maar laatste keren niet. Gisteren lang moeten wachten wat niet zo heel erg is, maar de pizza was niet gaar en was klef. Ik ben voorlopig klaar met pizzamaestro.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska boerlage
14 novembro 2022

2 uur wachttijd is gewoon te lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja Arzoni
13 novembro 2022
!
13 novembro 2022

Weliswaar een kwartiertje later dan gevraagd maar keurig geleverd. Alleen vroegen we ons wel af of de extra kaas er wel opzat, daar konden we weinig van merken. Gelukkig waren ze evengoed wel erg lekker. Komt bij dat we weinig keren laten bezorgen dus het is voor ons nog 'speciaal'. Fijn dat het hier in het dorp KAN. Succes met jullie bedrijf

Marije Francis
12 novembro 2022

De beste pizza’s voor een mooie prijs. Je moet wel op tijd bestellen als je de pizza’s op tijd wilt hebben. Maar dan zijn ze er ook keurig op tijd! 👌🏼

-
11 novembro 2022
Marjet Bruijnen
7 novembro 2022

ik dacht dat de 'tonijnsalade met stokbrood en kruidenboter voor 2 personen ' een beetje weinig was maar dat viel mee. erg lekker

Ruth
7 novembro 2022

Altijd lekker en van hoge kwaliteit. En het is nog warm als het bezorgd wordt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
7 novembro 2022

Normaal gesproken alles tip top in orde, deze keer niet. Patat was nog niet gaar, de kleine calzone was aangebrand bovenop en de randen niet gaar. In de grote Calzone Ricardo zat stukken minder sambal en knoflooksaus dan normaal. Het leek allemaal erg afgeraffeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
3 novembro 2022

Kapsalon was altijd lekker. De laatste paar keer echt een stuk minder. Is de receptuur veranderd? Ik ga geen kapsalon meer bestellen.

Wit
31 outubro 2022
Sandra
28 outubro 2022

Pizza was verwisseld en daardoor lauw. Maar evengoed smaakte hij heerlijk.

Ellen
26 outubro 2022

Net als de eerste keer op tijd bezorgd en erg lekker!

Ria roet
24 outubro 2022
Wessel
23 outubro 2022
Fred
23 outubro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd gebracht.

W.Zaal
22 outubro 2022

Erg lekker.

Verkerk
17 outubro 2022

Heerlijke pizza's, waren goed warm bij aankomst en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dekker
15 outubro 2022

Pizza Sierd was beetje verbrand

Aad
14 outubro 2022

Supersnel en warm

Day
12 outubro 2022

Elke x gewoon top

Mtd
10 outubro 2022
mark koning
9 outubro 2022

Was weer superlekker

Laura
8 outubro 2022

1,5 uur gewacht op lauwe pizza's die slecht belegd waren en te lang onder een warme lamp hebben gelegen waardoor ze taai waren. De pasta was lekker. De patat slap en zonder zout.

Jasper
8 outubro 2022

Pizza's waren wel goed, maar van de lasagne had ik sterk de indruk dat hij niet vers was. Het deeg was verkleurd en alles smaakte niet vers. Bovendien was hij lauw. Als het zo is dat jullie oude lasagne oppiepen en als vers verkopen, vind ik dat echt schandalig. Maar ja, zeker weten doe ik het natuurlijk niet.

marjet Bruijnen
7 outubro 2022

pizza met olijfjes zonder okijfjes🤭 volgende keer beter verder net zo lekker als altijd💚

Eric
6 outubro 2022

Besteld voor bezorging tussen 6.15 en 6.30. Zou bezorgt worden 6.50. Om 7.05 maar zelf de shoarmaschotel gaan halen. Bij thuiskomst 5 a7 minuten lopen blijkt de shoarma lauw-koud. Drukte kan en mag geen excus zijn. Dit is ver beneden de normale goede service. Na 2 happen met zeentjes in de shoarma deze in de kliko gegooid. Ik ben er klaar mee, geen shoarma meer voor mij van meastro.

Roos
5 outubro 2022

Zoals altijd smaakt het goed en netjes bezorgd op de aangegeven tijd. Eten is altijd goed en lekker.

Robin Klaassen
3 outubro 2022

Mega lekkere spareribs waar het vlees zo van het botje valt. En heerlijk zoet gemarineerd. Overvolle bestelling waarbij ik niet alles op kon. Heerlijk gegeten.

Lucas
3 outubro 2022

Pizza's smaakten weer goed. Bezorgtijd werd enigszins overschreden, maar dat is door de drukte wel te begrijpen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wessel
29 setembro 2022

Top! De maestro pizza is zeker een aanrader

Kim
27 setembro 2022

Snelle bezorging op afgesproken tijd. Alles was prima.

Dayana
27 setembro 2022

Heerlijk eten en netjes bezorgd ..

Lorette Broertjes
25 setembro 2022
Marjet Bruijnen
25 setembro 2022

errug lekker weer

M.td.
21 setembro 2022
Jan Wijker
19 setembro 2022
Ton Vierbergen
18 setembro 2022

17.20 besteld, 19.45 gekregen, laatste keer dat ik besteld heb, was het top valt erg mee, jammer, half koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ciska
18 setembro 2022

De pizza’s worden steeds kleiner en minder belegd maar we moeten er wel meer voor betalen. Helaas is de smaak en kwaliteit van de pizza elke keer weer verschillend. Soms rauw vlees nog in de Calzone. Dan weer te doorbakken.

Harry Potter
17 setembro 2022

Eten was heerlijk,goed op temperatuur. 20 min later als aangegeven.

Sabrina
16 setembro 2022

Ondanks dat er was aangegeven dat het door drukte later kon worden was de pizza er keurig op tijd! Lekker warm en weer rijkelijk belegd! Heerlijk gegeten

Dekker
10 setembro 2022

Pizza erg karig belegd

De boer
8 setembro 2022

Goed dat het druk is, jammer dat bezorgen daardoor steeds uitloopt en niet op aangevraagde tijd komt. Soms meer als een half uur later

Van Dort
7 setembro 2022

Warme maaltijden, snelle en vriendelijke bezorging

Mtd
7 setembro 2022
Jan Wijker
5 setembro 2022
Linda
5 setembro 2022
Joosten
5 setembro 2022

Eten was erg lekker. Warm en goed van smaak. We begrijpen dat jullie mee moeten met de prijs verhoging maar 2 euro per gerecht er bovenop vinden wij erg fors. Hierdoor zullen we minder snel bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vos
5 setembro 2022

2 uur moeten wachten op bezorgen, zelf maar het eten opgehaald , wat een chaos in de keuken personeel had onderling discussies en het was er erg vies!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
4 setembro 2022

2,5 uur wachten op een pizza.. hoe dan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
4 setembro 2022
Cahrin
4 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Jos de Vries
2 setembro 2022
Jan Wijker
29 agosto 2022
M. Droog
27 agosto 2022

Keurig op tijd bezorgd en ook nog heerlijk warm. De pizza’s waren op ons verzoek allemaal al gesneden, goede service!

Rene
25 agosto 2022

Keurig op tijd, lekker zoals we gewend zijn!

Bianca
25 agosto 2022

Was de eerste keer dat ik hier bestelde en was super. Zeker aan te raden. De shoarma en spare ribs waren heerlijk en goede kwaliteit. De bezorging was top en zeer vriendelijk. Ga zeker vaker bestellen!

Martijn van Gelderen
24 agosto 2022

Super eten, altijd warm bezorgd! Enige puntje is dat de extra bestelde bakjes saus niet altijd mee komen.

Linda
9 agosto 2022

Altijd even lekker. Alleen het spaarsysteem van 1 euro korting na 5 bestellingen, schaam.jullie, dat is 20 cent korting op 1 bestelling. Ik weet hoeveel commissie thuisbezorgd vraagt. Drm bestel ik direct via jullie eigen site omdat ik het jullie gun. Maar geef dan geen korting. Alleen de bezorger krijgt al minmaal 3 euro fooi. Bied of iets goeds aan aan vaste klanten of doe niets, dit kan echt niet.

B.B.
5 agosto 2022
Ineke Ouwendijk
5 agosto 2022
mark koning
1 agosto 2022

Was wederom prima👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Don
31 julho 2022

Spatzuiver

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjet Bruijnen
31 julho 2022

zoals altijd... 😍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thea Verdonck
31 julho 2022

Ik wilde mijn zoon lekker trakteren op sate met patat en salade en heb die besteld.Wat een tegenvaller! De satesaus lag als een dikke klont op de stokjes, de patat was volgens mij drie keer opgewarmd, droog en hard, en de salade was heel zuur! Dit ben ik niet gewend van maestro!

Celia Edelenbos
29 julho 2022

Eindelijk een echte pizza, zo genoeg van franchise troep, alleen jammer dat jullie niet in Purmerend bezorgen. Heerlijk pizza

Dennis
28 julho 2022

Mijn fricandel waren ze vergeten mee te geven. Dus heb ik wel betaald maar niet gekregen

Piet Bonzo
27 julho 2022

Doen wat ze beloven!

Monique Lindeboom
26 julho 2022
A Broersen
22 julho 2022

Prima maar ik had gebeld met de vraag of er ook falafel verkrijgbaar is en de dame aan de telefoon wist niet waar ik het over had..ik zou een falafelschotel heerlijk vinden ipv een shoarmaschotel.

M. Hempenius
21 julho 2022

Dik tevreden. Keurig op tijd bezorgd. En……..genoten van het eten.

Pieksma
19 julho 2022

Helaas was de bestelling 30 minuten te laat. Pizza met extra ham had ipv extra ham extra salami, en de pizza met extra salami had geen extra salami.

Bor
18 julho 2022

Ik begrijp dat alles 2 euro duurder is geworden maar om nu ineens 3,50 euro bezorgkosten te gaan rekenen vind ik wel een beetje ver gaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Snowbeauty
17 julho 2022

Bestel al jaren hier en altijd even goed als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman Geuze
12 julho 2022
Petra
12 julho 2022

Net als altijd super lekker!

M.
12 julho 2022

Snelle bezorging en hele lekkere pizza's

Alex
6 julho 2022

Altijd lekker en altijd op tijd

Julia
3 julho 2022
Velzeboer
30 junho 2022

Super snel en heerlijk!

Nikita visser
29 junho 2022

Betere spareribs als spareribs express!!

Koopman
28 junho 2022

Zowel de pizza, als de kapsalon, als de calzone grote stukken aangebrand en deels weg moeten gooien. Heel jammer, dat is niet hoe we het gewend zijn van Maestro...

K
27 junho 2022

2,5u op mijn bestelling gewacht. Kleine tip neem wat minder bestellingen aan anders krijg je dit soort wachttijden. Kan echt niet!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke
26 junho 2022

Veel te laat ivm extreme drukte. Heel vervelend voor iemand die moet eten ivm diabetes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Barry Schipper
26 junho 2022

Pizza's waren super lekker, miste helaas alleen de knoflooksaus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
19 junho 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin
19 junho 2022
Bas
17 junho 2022

Geen knoflook zat erbij en moeten we daar op wachten. Dat dat er was was de rest koud. En net een extra bak saus leuk naar werdt me eten niet warmer van.

Rob de Vries
16 junho 2022

Fijn dat het bestelde zo snel kwam, maar liever had ik gehad dat er meer tij en zorg was besteed aan het eten. De Pizza Quattro Stagioni was haastwerk met alleen plakjes ham en salami erop gegooid. De saté was gortdroog. Jammer ik hoop volgende keer iets meer liefde en tijd.

Hendriksen
13 junho 2022

4 shoarmaschotels besteld maar er was patat voor 3 pers echt te weinig voor een shoarmaschotel moest zelf nu bij bakken, hoop dat het gelezen wordt heb al meerdere keren gereageerd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
13 junho 2022

Heerlijke pizza’s, netjes optijd! En vriendelijk personeel! Een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ans
11 junho 2022

Knapperige pizza, op tijd bezorgd, tevreden

Tim
9 junho 2022

Ik geef 3 sterren omdat de hot ribs wel lekker waren maar de pittig hij was niet goed verdeeld

Dennis
9 junho 2022

Was weer top eteb

Rene
9 junho 2022
nikos
5 junho 2022

Eten was prima.... Maar vrij laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
5 junho 2022

Helaas was alle beleg van de pizza's afgeschoven omdat de dozen bij de bezorging niet recht waren gehouden. De smaak was redelijk maar had dus veel beter kunnen zijn als alles op zijn plek was gebleven. Ook waren de pizza's afgekoeld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E
5 junho 2022

Heerlijk en prima op tijd!!!

Theo Commandeur
4 junho 2022

Heel tevreden, meer dan genoeg.

Marjet Bruijnen
4 junho 2022

Zoals altijd eigenlijk, optijd bezorgd, vriendelijke bezorger en super lekker eten

Hetty
30 maio 2022
Jasmijn Nijssen-Gerichhausen
27 maio 2022
Miranda
26 maio 2022

Heerlijke shoarma en snelle levering

Lars
26 maio 2022
mark Koning
26 maio 2022

zo als gewoonlijk, top

Bianca
21 maio 2022

Was foutje gemaakt maar netjes opgelost 👍🙂 We hebben heerlijk gegeten 😋

britney
15 maio 2022

heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remco korver
15 maio 2022

Bezorging was weer ruim 30 min later als opgegeven gebeurd vaak in scharwoude

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan de boer
14 maio 2022

Snelle bezorging en lekker eten

Vlaar
9 maio 2022

Eten erg lekker en genoeg, bezorgtijden laat nog wat te wensen over

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
8 maio 2022

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger en lekker warm !

Ans
7 maio 2022

Drie pizza's, alle drie heerlijk. Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Eén pizza besteld zonder kaas, met extra tonijn. Gelukkig zonder kaas maar helaas ook zonder tonijn.

mark koning
7 maio 2022
Nathalie
5 maio 2022

Weer keurig op tijd en eten was weer lekker en nog warm. Bezorger was weer vriendelijk en beleefd.

Christy Rijser
2 maio 2022

Prima pizza en aardige bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gideon
30 abril 2022

Eten was heerlijk als altijd Bezorging goed, netjes op tijd👍

Peter
26 abril 2022

Beste broodje shoarma sinds tijden!

Cahrin
25 abril 2022

Mijn vriend en ik hadden beiden een calzone waarbij het pizzadeeg in de randen nog rauw was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vlaar
25 abril 2022

Saté was lekker van smaak alleen iets te lang gebakken. Ravioli was heerlijk.

Camila
25 abril 2022

2enhalf uur moeten wachten op pizza’s daarnaast aan gegeven dat het eten ook voor twee jongen kinderen was ivm bed tijd echt nooit meer bij aan geven ook nog grote bek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
23 abril 2022
imke
21 abril 2022

prima op tijd en temperatuur goed. Persoonlijk vond ik de pizza niet een topper, mijn tafelgenoten hadden wel genoten. De shoarma vond ik wel erg lekker, niet zo vet en niet over gekruid.

Nathalie
21 abril 2022

Keurig op tijd bezorgd. Bezorgers zijn altijd beleefd en vriendelijk. Het eten is altijd nog warm en lekker!

M
19 abril 2022
Kim
17 abril 2022
Evelien
17 abril 2022
Marjan
12 abril 2022

Alles prima.

Maurice Appel
11 abril 2022

Pizza was koud, de calzone was lauw, 70 minuten gewacht op de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klant
10 abril 2022

Bestelling zou al later komen dan kon, en was daarna nog eens later. Pizza was ook te zwart gebakken

Lorette Broertjes
9 abril 2022

Snelle bezorging. Extra toppings ( champions en paprika) bevielen goed.

Gerard
7 abril 2022
Elmar
7 abril 2022

De satesaus bij de sate is erg karig

Chris Wanders
3 abril 2022

Pizza en kapsalon prima, maar de Ricardo te koud kaas was niet gesmolten, niet lekker. Jammer 1/2 opgegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
3 abril 2022

Lekker en op afgesproken tijd

Rob Spijker
2 abril 2022

wij hebben 3 verschillende pizza's besteld, maar helaas vonden we ze niet echt smakelijk. we zullen daarom niet meer bij u bestellen.

gera van busschbach
27 março 2022
Sharon Van Halm
25 março 2022
Jos
20 março 2022

Pizza's waren uitzonderlijk goed en ook de bezorging was uitstekend. Prima side om te bestellen. Op de side was het al mogelijk om 's morgens te bestellen voor 's avonds. Aanrader: Pizza van het huis!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mark koning
20 março 2022

Alles prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram
18 março 2022

Prima op tijd. Prima van smaak. Saus, zoals gevraagd, apart in een bakje. Top!

Joey k
13 março 2022
Anouk Jonk
13 março 2022
Marjet Bruijnen
12 março 2022

Heerlijk!! Zoals altijd

Sandra Koning
9 março 2022

Super kwaliteit, grote porties en niet duur. Top gegeten!

anouk
8 março 2022

eigenlijk altijd tevreden alleen de laatste keer een beetje teleurgesteld. pizza proscutto besteld en dan blijkt deze met schouderham te zijn. ik vind de titel misleidend want ik ga uit van een rauwe ham. wijze les dus om de beschrijving te lezen voor het bestellen. zou toch de titel aanpassen. verder goeie kwaliteit en bestel zeker nogmaals bij maestro

Dennis
3 março 2022

Dik voor elkaar weer!

Meester
26 fevereiro 2022

Pizza was meer dan een beetje doorbakken: randen waren volledig zwart. De calzone was minder gevuld dan anders. En er zat (weer) geen knoflooksaus bij de bestelling. Na contact was dat wel snel nabezorgd.

Marc Kelderman
26 fevereiro 2022

Goedendag Ik bestel regelmatig een Saté bij jullie, maar gisteren was hij toch wel taai en wat ook vooral opviel was dat de patat slecht was. Hij was waarschijnlijk 1 of meerdere keren gebakken, waardoor hij behoorlijk hard was en niet zo lekker. Het is geen klacht maar kunnen jullie er misschien toch de volgende keer wat beter op letten. Groetjes en een fijn weekend, Marc Kelderman

Jan Henk Wijers
24 fevereiro 2022

Een minder harde korst die je met een normaal mes kunt snijden, zou welkom zijn.

JW Klein
24 fevereiro 2022

Eten was weer prima zoals altijd. Helaas door grote drukte bezorging pas een uur later dan de aangevraagde tijd. Wel keurig van te voren aangegeven dat het later werd.

Petri Koning
21 fevereiro 2022

Voor het eerst was ik niet blij met mijn bestelling. Ik had een kapsalon. De kaas was nog niet goed gesmolten, terwijl de shoarma hard was. En ook de frites zag er doorbakken uit. Jammer, niet wat ik gewend ben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
15 fevereiro 2022

Ze waren heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mark koning
13 fevereiro 2022
Marjet Bruijnen
12 fevereiro 2022

de vegetarische macheroni was gruwelijk lekker. de rest zoals vanouds ❤️

Mar
11 fevereiro 2022
Visser
9 fevereiro 2022

Heerlijke pizza!

Rob
7 fevereiro 2022

Lekkere op tijd geleverde pizza’s en een vriendelijke bezorgservice!

Eric
6 fevereiro 2022
Maaike
5 fevereiro 2022
Letschert
3 fevereiro 2022

Het vlees was droog en hard, verder waren de gerechten prima.

Danielle Jonk
3 fevereiro 2022

Erg lekker

De vries
3 fevereiro 2022

Prima!!

Miranda
30 janeiro 2022

Bij een shoarma schotel zit 1 pita broodje. Er mogen wel 2 pita broodjes bij, er zit genoeg vlees bij deze schotel. Verder heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

vd water
29 janeiro 2022
Leonie
27 janeiro 2022

Keuring op de verwachte bezorgtijd gebracht en aardige jongen aan de deur.

Fred
26 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd.

Niels
24 janeiro 2022

Super communicatie m.b.t. afwijking in de bezorgtijd, heel netjes! Goed eten en was goed op temperatuur bij aflevering. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
22 janeiro 2022
Kevin de Loor
17 janeiro 2022

Vorige week al Pizza besteld was ook heerlijk en de shoarma is ook helemaal top. Ga zeker vaker bestellen!

Petiet
16 janeiro 2022

Het was weer erg te merken dat Wim er niet was. Kwaliteit van de pizza's erg verschillend en ook nog is aangebrand

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
16 janeiro 2022

Het was weer lekker zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Holtslag
15 janeiro 2022

Calzone was perfect Kleine pizza hawaii was de korst en de bodem niet echt goed afgebakken. Iets te vroeg eruit gehaald denk ik

Karin
13 janeiro 2022
Ron
12 janeiro 2022

Gewoon goed, zoals altijd

Suzanne Scheringa
9 janeiro 2022

Hij kwam erg laat, wilde net gaan bellen wanneer hij kwam. Was wel gebeld dat hij door autopech ongeveer 15 minuten later zou komen (19.15 uur) maar hij was er pas om 19.40 uur. Patat was erg hard

Rico
7 janeiro 2022

Was lekker

Pizza's waren helaas niet goed warm meer. Het duurde erg lang, 2 uur, tussen bestellen en ontvangen. Jammer.
7 janeiro 2022

Het is was weer erg lang wachten, dat maakt dat ik terughoudend ben ik nogmaals bestelling plaatsen. Wat ik jammer vind want de pizza’s zijn wel goed over het algemeen.

Daphne
3 janeiro 2022

Blij verrast! Pizza’s en pasta waren erg lekker, en goed heet nog bij aankomst. Het was erg druk en daarom wat lang moeten wachten, maar dit werd keurig doorgebeld. Wij zijn erg tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
3 janeiro 2022

Alleen geen knoflooksaus bij de pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
1 janeiro 2021

Gisterochtend pizza's besteld voor gisteravond. Natuurlijk eerst jullie site gecheckt en gelukkig, niet gesloten! In de bevestiging stond dat het iets langer kon duren ivm de drukte maar na een uur wachten toch maar even bellen en wat blijkt: jullie zijn gesloten! Nog 3x gebeld want dit klopt vast niet maar helaas echt geen gehoor. Pizza's besteld, betaald, bestelbevestiging maar geen pizza's. Ik hoop dat we in contact kunnen komen om te zien waar het mis is gegaan.

Dylan
31 dezembro 2021

I saw on google maps that you were open today. So I ordered online today, got a conformation email w a time to pick up. When I arrived the place was closed. I called and learned that it was closed on new years eve : (

Davey
31 dezembro 2021

Pizza’s nooit binnen gekomen!! Volgende keer wil ik graag mijn bestelling binnen krijgen en het zou fijn zijn als de telefoon word opgenomen!!! Tering slechte service

Lotte
24 dezembro 2021

Perfect op tijd en overheerlijk

Cor
20 dezembro 2021

Zeer eenvoudig om online te bestellen en een zeer vriendelijke bezorger die op de afgesproken tijd voor de deur stond

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim Wolsink
19 dezembro 2021

Pizza goed gevuld, uitstekend van smaak en zeker ook de juiste temperatuur. Een absolute aanrader.

Jan Willem
12 dezembro 2021

Alles op tijd bezorgd, warm en prima kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marbieb
12 dezembro 2021

Het was weer heerlijk en als je op tijd besteld ook op tijd in huis.

Yvonne
11 dezembro 2021

Prima smaak en goed op tijd

Monique
11 dezembro 2021

Hele goede pizza's vooral de calzone vinden wij geweldig.

Van Dort
8 dezembro 2021

Eten keurig op afgesproken tijdstip gearriveerd en goed van temperatuur.

J vd Putten
6 dezembro 2021

Prima pizza's

L. Broertjes
3 dezembro 2021

Een nieuwe combinatie Pizza besteld via de website. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Warm bezorgd met bon.

Raymon
3 dezembro 2021

Pizza’s zijn de laatste tijd duidelijk in kwaliteit verbeterd! Ook de kapsalonnen waren goed en de uiensaus is prijswinnend lekker. Zo lekker dat we zelfs 2 grote bakjes er van bestellen, ook al zijn ze vrij duur (€3,50). Er is alleen 1 ding wat nog beter kan: 1 bakje was gewoon vol, maar het 2e bakje was maar voor de helft gevuld. En dan is 3,50 echt te veel. We hebben er zelfs een foto van gemaakt, zo opvallend was het. Groetjes.

Nicole Arts
3 dezembro 2021

We hebben vandaag lekkere pizza’s gegeten! Wil wel mee geven dat ik 2 weken geleden erg teleurgesteld was, toen ik werkelijk waar 20 minuten aan de telefoon heb gehangen. Ik eerst bellen nummer 5 was, maar toen ik de eerst volgende was een kwartier heb gewacht en toen maar heb opgehangen. Als je geen plek meer hebt, zorg dat dat je bandje dit aangeeft of laat het een medewerker zeggen. Dit nog nooit meegemaakt bij jullie.

Trinity
1 dezembro 2021
Bianca
27 novembro 2021

Erg lekker gegeten ,lekker carpattio en pita en de pubers aan heerlijke pizza .😋

Alex
27 novembro 2021

De bestelling was niet compleet.. na bezorging langere tijd wachtend aan de telefoon. Geen antwoord!

Jitske Ooms
27 novembro 2021

Absoluut heerlijk gegeten en genoten van de pizza. Wij gaan verhuizen en dit was dus voor ons de laatste pizza van jullie.

Arie
26 novembro 2021

Smaakt perfect. Bezorging duurt soms te lang

De boer
24 novembro 2021
Joost Fermie
22 novembro 2021

Niet zo warm als normaal. En geen paprika was doorgekomen blijkbaar want dat stond op de bon… maar toch op de pizza. Geen knoflooksaus bij de calzone ontvangen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marjet bruijnen
22 novembro 2021

de gerechten zijn altijd heerlijk de bezorging top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MG
21 novembro 2021

We konden kiezen tussen 18.30-18.45 uur, maar kozen voor zo snel mogelijk. Echter kwam de pizza pas om 19.30 uur. Vreemd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J vd Putten
20 novembro 2021

Goed belegd,snel bezorgd, beetje te donkere korst.

Laura
19 novembro 2021

Altijd top!

Alex
18 novembro 2021
Van Dort
18 novembro 2021
Henk
14 novembro 2021
Vlaar
14 novembro 2021

Eten was erg lekker en ruim genoeg. Bezorging ging niet door, vanwege drukte zelf opgehaald

Jeroen van den Boogaart
13 novembro 2021

Calzone was heerlijk, lange bezorgtijd maar dat wisten we vooraf. Wel verkeerde pizza ontvangen dat was niet zo prettig

Jeroen
12 novembro 2021
Tromp
11 novembro 2021

Bezorger was optijd en het eten was goed. De kip saté en halve kip waren mals en er was genoeg patat en stokbrood.

marjet Bruijnen
8 novembro 2021

altijd super lekker, echt áltijd

Giovanni Renato Cogodi
5 novembro 2021

Pizza's en calzones smaakten prima. Ook de bezorging was snel

Marieb
5 novembro 2021

Ik had extra artisjok en dat mocht v mij wat meer zijn dus tip, dat je van dezelfde toppings ook 2x kunt aanklikken verder eindelijk op tijd, was doordeweeks ;-)

Jan
1 novembro 2021

Het eten was weer heerlijk, helaas weer veel te laat. Vorige keer 20 minuten. Nu 25 minuten, ondanks dat het al meer dan 3 uur van te voren besteld was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bos
29 outubro 2021

Was lekker, bedankt!!

gerard
27 outubro 2021

precies op de bestelde tijd bezorgd

Jeroen
25 outubro 2021

Eten goed , bezorging zoals zo vaak weer telaat ( 20 min) en dat is niet de eerste keer helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
24 outubro 2021

Kapsalon en shoarma was weer erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Blondie
24 outubro 2021

De pizza's waren heerlijk belegd en lekker knapperig. Alleen was ie dit keer kouder als anders. Dat was jammer want na 2 punten was de pizza koud. Nog niet eerder gehad

Heidy
23 outubro 2021

Heerlijke pizza en keurige levering.Als je besteld op "zo snel mogelijk"krijg je eerst een mail die de geschatte tijd aangeeft en die is steeds behoorlijk nauwkeurig.Top pizzaria!!

Aad
22 outubro 2021

Prima weer. Snel, warm, lekker

Renate neefjes
21 outubro 2021

Het was mooi optijd bezorgd

Noa
13 outubro 2021

Het is jammer dat de olijven niet gehalveerd op de pizza gelegd worden. De balans tussen beleg in het midden en randen is niet in balans. Zo valt alles van je pizza punt af tijdens het eten. Kwaliteit is zeker geen Italiaanse pizza, maar voor een daghap als je geen zin hebt te koken goed te doen. Bezorging was snel. De patat is lekkerder gebakken dan de friet van de snackbar op het dorp. Deze als bijgerecht besteld en zeer knapperig geleverd.

Maikel
10 outubro 2021

Bestelling kwam 1 uur en 15 minuten te laat. Kreeg pas na 45 minuten een telefoontje dat het wat later werd. Erg jammer want de kwaliteit van het eten is TOP.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aad
10 outubro 2021

prima allemaal. Snap alleen het spaarsysteem niet. Telkens maar 1 punt.