Beoordelingen van Pizza Center Maestro Oosthuizen

Recente recensies

4.0
Jitske Ooms
vandaag

Absoluut heerlijk gegeten en genoten van de pizza. Wij gaan verhuizen en dit was dus voor ons de laatste pizza van jullie.

Arie
gisteren

Smaakt perfect. Bezorging duurt soms te lang

De boer
24 november 2021
Joost Fermie
22 november 2021

Niet zo warm als normaal. En geen paprika was doorgekomen blijkbaar want dat stond op de bon… maar toch op de pizza. Geen knoflooksaus bij de calzone ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjet bruijnen
22 november 2021

de gerechten zijn altijd heerlijk de bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MG
21 november 2021

We konden kiezen tussen 18.30-18.45 uur, maar kozen voor zo snel mogelijk. Echter kwam de pizza pas om 19.30 uur. Vreemd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J vd Putten
20 november 2021

Goed belegd,snel bezorgd, beetje te donkere korst.

Laura
19 november 2021

Altijd top!

Alex
18 november 2021
Van Dort
18 november 2021
Henk
14 november 2021
Vlaar
14 november 2021

Eten was erg lekker en ruim genoeg. Bezorging ging niet door, vanwege drukte zelf opgehaald

Jeroen van den Boogaart
13 november 2021

Calzone was heerlijk, lange bezorgtijd maar dat wisten we vooraf. Wel verkeerde pizza ontvangen dat was niet zo prettig

Jeroen
12 november 2021
Tromp
11 november 2021

Bezorger was optijd en het eten was goed. De kip saté en halve kip waren mals en er was genoeg patat en stokbrood.

marjet Bruijnen
8 november 2021

altijd super lekker, echt áltijd

Giovanni Renato Cogodi
5 november 2021

Pizza's en calzones smaakten prima. Ook de bezorging was snel

Marieb
5 november 2021

Ik had extra artisjok en dat mocht v mij wat meer zijn dus tip, dat je van dezelfde toppings ook 2x kunt aanklikken verder eindelijk op tijd, was doordeweeks ;-)

Jan
1 november 2021

Het eten was weer heerlijk, helaas weer veel te laat. Vorige keer 20 minuten. Nu 25 minuten, ondanks dat het al meer dan 3 uur van te voren besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
29 oktober 2021

Was lekker, bedankt!!

gerard
27 oktober 2021

precies op de bestelde tijd bezorgd

Jeroen
25 oktober 2021

Eten goed , bezorging zoals zo vaak weer telaat ( 20 min) en dat is niet de eerste keer helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 oktober 2021

Kapsalon en shoarma was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blondie
24 oktober 2021

De pizza's waren heerlijk belegd en lekker knapperig. Alleen was ie dit keer kouder als anders. Dat was jammer want na 2 punten was de pizza koud. Nog niet eerder gehad

Heidy
23 oktober 2021

Heerlijke pizza en keurige levering.Als je besteld op "zo snel mogelijk"krijg je eerst een mail die de geschatte tijd aangeeft en die is steeds behoorlijk nauwkeurig.Top pizzaria!!

Aad
22 oktober 2021

Prima weer. Snel, warm, lekker

Renate neefjes
21 oktober 2021

Het was mooi optijd bezorgd

Noa
13 oktober 2021

Het is jammer dat de olijven niet gehalveerd op de pizza gelegd worden. De balans tussen beleg in het midden en randen is niet in balans. Zo valt alles van je pizza punt af tijdens het eten. Kwaliteit is zeker geen Italiaanse pizza, maar voor een daghap als je geen zin hebt te koken goed te doen. Bezorging was snel. De patat is lekkerder gebakken dan de friet van de snackbar op het dorp. Deze als bijgerecht besteld en zeer knapperig geleverd.

Maikel
10 oktober 2021

Bestelling kwam 1 uur en 15 minuten te laat. Kreeg pas na 45 minuten een telefoontje dat het wat later werd. Erg jammer want de kwaliteit van het eten is TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aad
10 oktober 2021

prima allemaal. Snap alleen het spaarsysteem niet. Telkens maar 1 punt.

Rick
8 oktober 2021

was weer top 💪

Maartje
7 oktober 2021

Smaak was prima, bezorging precies op tijd, alleen waren ze niet heel heet. Verder tevreden.

Richard
3 oktober 2021

Eten online besteld en het was keurig op tijd. Ook de kwaliteit was erg goed. We hebben heerlijk gegeten ook de kinderen vonden het erg lekker.

Sabrine
2 oktober 2021

Ruim 1.5 uur wachten op bestelling en dan nog koude pizza's , ben erg teleurgesteld , we bestellen al heel wat jaren bij jullie maar de laatste bestellingen gaan mis .. echt zonde

Mark
27 september 2021

Keurig op tijd, goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom r
27 september 2021

16:15 besteld, voor bezorging om 17:15, dit werd 18:05 verwachtte bezorgtijd dit kan op een zondag en maakt ook niks uit. Maar uiteindelijk kwam me eten pas om 18:45. Ik snap dat het druk is maar een belletje of even wat laten weten zou handig wezen , ik wou net bellen of jullie ons vergeten waren toen de bel ging. Dit gebeurd helaas wel vaker dat we lang moeten wachtten. Eten is altijd lekker en niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
25 september 2021

Ik wil volgende keer het eten op het tijdstip van bestelling ontvangen, niet ruim 1 uur later. Een marge van een kwartier is ok.

Yvonne breuk
23 september 2021
Abbring
20 september 2021

Jammer genoeg waren delen van de pizza margarita verbrand. En de bezorging was heel erg laat. Pizza waren wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
16 september 2021
Anja Arzoni
13 september 2021
Liesbeth Bonvanie
12 september 2021

De satesaus kon je bijna snijden zo dik. De pizza quatro stagioni had behalve de saus wat snippers ham en wat plakjes salami en wat verdroogde champignons. Nee, we waren niet blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Pronk
5 september 2021

Super goed eten en keurig op tijd bezorgd!😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederique
5 september 2021

Heerlijke pizza's! We moesten thuis zelfs nog even wachten voordat we ze konden eten, zó warm waren ze! Heerlijk gesmuld!

Tromp
4 september 2021

Eten was goed en de bestelling op tijd.

A. Hoekstra
3 september 2021
Eric
28 augustus 2021

Zeer goed qua eten en super aardige bezorger

willem
28 augustus 2021

geweldig en veels te lekker

Peter
27 augustus 2021

Was weer als vanouds! Vers en perfect op temperatuur

Butter
27 augustus 2021

Goed en op afgesproken tijd geleverd eten!!

Sabrina
26 augustus 2021

De bezorging duurde dit keer erg lang, zijn we niet gewend van Maestro :( 18:20, verwachte levering was 19:40 maar het werd pas 20:00… gelukkig was de pizza zelf wel weer erg lekker!

Djoefrie
26 augustus 2021

20 minuten later dan aangegeven 1,5 uur totaal wachttijd als dat aangegeven wordt is dat geen probleem . Het eten is goed.

M.t.D
25 augustus 2021
Youri
15 augustus 2021

2 uur wachten om een half gebakken pizza te krijgen. Niet normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aad
9 augustus 2021

Perfect. Moet alleen waarschuwing bij de spicy chicken pizza. Mannnn wat was die spicy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilyishere2
6 augustus 2021

Nog steeds veels te lekkere pizza’s!! En dat na ruim 10 jaar. Was even vergeten hoe lekker ze ook al weer waren.

van Wettum
4 augustus 2021

De bestelling zou 19.15 komen...wij hondjes uitlaten, staat de bezorger op ons te wachten om 18.45 uur. Eten lauw, geen sausjes geleverd en de salade lauw....kortom dit keer geen goede ervaring helaas.

Fam Ensing
4 augustus 2021

De pizza’s waren van goede kwaliteit. Rijkelijk belegd en gevuld. Snelle bezorging op de fiets. De pizza’s waren lekker warm 👍

Hendriksen
4 augustus 2021

Dit keer een minpuntje twee shoarmaschotels besteld maar in 1 bak zat shoarma met sla gemengd beetje vreemd nog nooit eerder gehad en ik hou niet van sla door mijn eten

Gideon
3 augustus 2021

Was erg lekker, veel shoarma voor een goede prijs. Ondanks dat t druk was konden ze toch snel leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Bestel er al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Lakeman
31 juli 2021

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd

Caroline
28 juli 2021

Altijd prima shoarma!

M.kemme
27 juli 2021

Bestelling kwam 45 minuten later dan Afgesproken, het eten was ook niet echt warm meer

Nelleke
27 juli 2021

Zoals altijd super lekker eten, en de bezorgers altijd vriendellijk.

Carla
26 juli 2021

Bij het bestellen kon ik aangeven 18.15 uur, kreeg een mail dat het 18.55 werd, bezorger was er om 19.10 uur. Dat moet beter kunnen lijkt mij. De pizza's van Maestro zijn heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca V.
24 juli 2021

Ze waren heerlijk dankjewel

jacobs
24 juli 2021

grote porties erg lekker

Ruben
22 juli 2021

Verschrikkelijk, we zijn al tijden klant maar de kwaliteit van bezorging/afhalen/communicatie is een drama aan het worden. Iedere keer excuses zij we een beetje beu. Graag horen we hoe jullie dit oplossen. Op deze manier raken jullie klanten kwijt

Bewoner oosthuizen
21 juli 2021

Nooit een slechte ervaring gehad! Lekkerste pizza uit de buurt

Sabrina
21 juli 2021

Heerlijk rijk gevulde pizza’s die goed warm bezorgd werden!

Aad
19 juli 2021

Snel, warm en heerlijk.

Wilco
18 juli 2021

De beste pizzeria die er is heb me meissie ook overtuigd zowel pizza qls spearribs als kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
17 juli 2021

Sparibs waren niet lekker bijna verbrand en veel vet aan het vlees

Maurice Appel
16 juli 2021

2 uur wachten op 2 pizza's

Joey
6 juli 2021

De Pizza, was Heerlijk en de bestelling was precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron van luijn
4 juli 2021

Uitstekende kwaliteit. Bezorging op tijd en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. de Koning
3 juli 2021

Heerlijke Pizza. Goed warm en perfect op tijd.

Jerry
3 juli 2021

Heerlijke pizza's! Waard om even op te wachten. Dat is maar goed ook want het duurde wel even.

Bianca V.
28 juni 2021

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Bunt
28 juni 2021

Lekkere pizza’s, goede bodem en niet vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groot
27 juni 2021

Op de site veel hele precieze tijden keuzes maar helaas 20 min te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
27 juni 2021

Pizza was droog en te ver doorgebakken. Bij bestelling werd gevraagd naar besteltijd. Kies je voor 17.40 uur, komt de bestelling pas om 18.30 uur. En dat terwijl je al om 16.40 uur bestelt. Deze keer niet zo goed geregeld dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
24 juni 2021

Heerlijke pizza!

Bull
22 juni 2021

Eten was weer heerlijk.

De Waard
21 juni 2021

Ophaal, eten te laat. Verkeerde pizza. Dubbel gebakken patat, knetterhard. Was voor de volgende klant. Het was een chaos, werknemers werden afgebekt Ik ben beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacquelien
21 juni 2021

friet was droog en ongezouten ( terwijl ik om zout gevraagd had) pizza randen waren vreselijk verbrand. als ik om extra salami vraag krijg ik het niet maar betaal er wel voor, daar ben ik dus al mee gestopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida steur
21 juni 2021

Helaas, deze calzone Ricardo was echt niks. Het vlees en saus zat allemaal in de linkerhelft opgekropten de linkerkant een platte aangebrande pizza. Welke pizzabakker dit in de verpakking heeft gepropt is mij een raadsel. Echt niet onze eigen pizzameastro, die gooit zoiets meteen in de prullenbak. Hoef geen contact , want de calzone Ricardo is altijd fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aad
21 juni 2021

Kwaliteit was weer prima. Het 2,5 uur moeten wachten wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
20 juni 2021

Altijd lekker eten bij Maestro, bezorging zou om 19:00 komen, maar stonden 18:50 al voor de deur. Klein minpuntje deze keer; nagenoeg geen saus in de Ricardo en kruidenboter vergeten bij het stokbroodje. Voor de rest weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelly de Wit
20 juni 2021

Hallo, Mijn man heeft het eten gehaald maar het was niet goed. Ik had gevraagd of ze de patat wilde doorbakken maar niet dat hij driedubbel door gebakken was. Een kennis van me die ook bij jullie eten kwam halen vroeg aan mij of de patat dubbel gebakken was en of de bestelling wel klopte ik zei niet dubbel gebakken maar driedubbel en knijterhard en de shoarma was ook niet zo lekker als anders. Wij hebben de patat weggegooid. De shoarma wel opgegeten omdat we trek hadden. Het was echt chaotisch in de zaak heel jammer. Mvg Nelly de Wit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëtte
19 juni 2021

Heerlijke spareribs. Goede bezorging. Heel tevreden!

Jitske
19 juni 2021

Bestelling was te vroeg geleverd ipv 1945 uur 1930 uur

Hendriksen
17 juni 2021

Al een paar keer besteld eten is altijd goed van smaak en verzorgd maar alleen dit keer zat er geen pitabroodje bij de shoarmaschotel en bij de kipsaté erg weinig tot geen pindasaus en dat zijn we niet gewend.

Peter
17 juni 2021

Heerlijke en warme pizza's. Top bezorgers, helden!

Manasse
16 juni 2021

Helaas vaker meegemaakt, maar ook dit keer zat er geen enkele saus bij de shoarmaschotels......jammer

Anita Blom
13 juni 2021

Stroom storing en dan evengoed op tijd bezorgd en super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
10 juni 2021

Ze waren toppie!

René
10 juni 2021
tarik
5 juni 2021

kapsalon was heerlijk, goeie service en een goed maal👍🏼

Ton vierbergen
5 juni 2021

Was weer lekker, en heerlijk bezorgd.

Ellen
3 juni 2021

Woensdagaanbieding shoarmaschotel besteld, snel bezorgd, was heerlijk en ook nog goed warm, geen slappe patat dus en meer dan voldoende, voor herhaling vatbaar

Rick
1 juni 2021

Super 👌

John
30 mei 2021

Bijna een uur later dan gevraagd 19.10 i.pv 18.15 Als je na 10 min een mail met aangepaste tijd krijgt die 50 minuten later wordt, dan wist je dit al op het moment van bestellen. Dit blijft een vervelend punt bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

aad
29 mei 2021

Super. Enorme lading shoarma (arm schaap) op de pizzas. Goed warm en ruim binnen afgesproken tijd.

mh
24 mei 2021

prima

M.hulshof
22 mei 2021

De pizza's waren bijna twintig minuten later dan verwacht en niet allemaal even warm meer. De smaak was prima.

Ricardo
21 mei 2021

Helemaal top

Marcelle
21 mei 2021

heerlijke pizza's, op afgesproken tijd bezorgd. Prima!

Vincent
20 mei 2021

Zoals altijd een heerlijke pizza gekregen. Deze keer eens de spareribs geprobeerd en ook deze waren erg lekker, zeker een aanrader!

Wilms
20 mei 2021
Joshua
20 mei 2021

Heeft weer lekker gesmaakt

Jolanda
18 mei 2021

Het eten is goed en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
17 mei 2021

Echt heerlijk gegeten! De pizza's worden heet bezorgd. Ik miste alleen de mededeling van de wijziging van de opgegeven tijd. Maar dat kan ik over het hoofd hebben gezien in de bevestiging. (Ik zag de wijziging op de kassabon)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska boerlage
16 mei 2021

Was weer heerlijk allemaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice Appel
16 mei 2021

De Calzone, was super, zoals altijd, de Pizza Salami zag er op het eerste gezicht anders uit, bij proeven was het de totale verkeerde pizza te zijn de quattro formaggi ( denk ik ) , deze voldeed dus niet aan de verwachting.... ben stellig van overtuigd dat er een verwisseling is geweest, of in de auto ( bezorger heeft per ongeluk verkeerde pizza gepakt, ofbij de pizzaria, dat de bestellingen door elkaar zijn geraakt...... ik blijf bij jullie bestellen, foutje is menselijk, pizza's zijn overheerlijk vr gr Maurice Appel Avenhorn

Anneke Rost
15 mei 2021

Héérlijke pizza's

Mc
14 mei 2021

Het was mooi op tijd en goed warm nog

EM
14 mei 2021
E.M.
13 mei 2021

Eten was lekker. Goed warm. Bezorging keurig op tijd.

Katia en John
11 mei 2021

Heerlijke pizza weer gegeten.

Mariska
10 mei 2021

Shoarmaschotel, pizza en ciabatta met kruidenboter waren erg lekker. Carpaccio was iets minder doordat de sla niet heel vers was. Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koopman
10 mei 2021

Snellere bezorging dan verwacht. Goed eten, helaas een donkere haar in de pizza, dus hygiëne kan beter...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter de Boer
6 mei 2021

Bezorging was 20 minuten later dan ik gevraagd had, was er 20 over 5.Had 17uur aangegeven. En de kruidenboter was niet meegeleverd.

Rick
5 mei 2021
Pauw
4 mei 2021

Alles was keurig bezorgt Warm en zeer smakelijk.

Nico Draaijer
3 mei 2021
marjet Bruijnen
2 mei 2021

Héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
2 mei 2021

Keurig op de gevraagde bezorgtijd gebracht. Heerlijk gegeten

Ronald
1 mei 2021

2.5 uur geduurd voordat we ons eten hadden, extreem lange bezorgtijd Toppings besteld en extra betaald, maar kale Margerita geleverd gekregen. Geen goede ervaring dus...

Laura
30 april 2021

Alleen wat weinig patatjes maar verder alles top!. Bezorger was wat laat.

Yvonne
27 april 2021

Bestelling kwam 45 minuten later dan aangegeven en de sausjes zaten er niet bij. Dat was jammer. Eten was wel prima

Mark Koning
27 april 2021

Zoals altijd eten prima. Het liep uit door drukte maar dat kan gebeuren. Werd alleen niet op de hoogte gehouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
27 april 2021
Michel
26 april 2021

bij de bestelling kreeg ik als alfevertijd 19.15. er werd pas geleverd om 19.40.

Iris
26 april 2021

Elke keer kies je een tijdstip die je het meest beste uitkomt, standaard krijg je 10 minuten later een later tijdstip toegewezen, erg vervelend!Een keer geen probleem, maar elke keer!

Tot
26 april 2021

Het eten is altijd goed maar het is jammer dat de tijd verandert nadat je besteld hebt. Wij moeten best even rijden en de tijd veranderd bijna altijd na bestellen.

Marjet Bruijnen
22 april 2021

Had verkeerd besteld maar was wederom erg lekker!

Fleur
19 april 2021

Er ontbrak 1 pizza, de pizza die wel bezorgd was, was erg taai. De pasta's waren heerlijk.

Mark Koning
19 april 2021

Alles weer prima, op tijd, temperatuur goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
18 april 2021

Om 18:15 besteld en om 18:45 gebeld worden dat het tussen 20:00 20:30 Bezorgd kon worden dit is op zondag 18 april sorry Wim je bent een vaste klant kwijt snap dat het druk is maar 2.15 uur moeten wachten op eten is erg extreem

Anonymous
17 april 2021

Om kwart over vijf besteld en bijna om half acht gezorgd. “Daar kunnen wij niets aan doen” Jammer dan, dan was dit de laatste keer, maak dan mijn eigen prikkie wel. Ik heb gen zin in een pis lauwe pizza.....

td
17 april 2021

Pizza's zijn heerlijk.

td
17 april 2021

Dit is de tweede keer dat de shoarmabakken niet eens voor de helft gevuld zijn. Graag aanpassen want we hadden tekort voor drie personen. Voorheen hadden we genoeg voor vier personen met twee bakken.

Bianca
14 april 2021

Was weer heerlijk en op tijd. 👍🏻

Yvonne
14 april 2021
BB
14 april 2021

Lekker en altijd goed.

Marlon Klok
11 april 2021

Afgeleverd op de afgesproken tijd Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

eric
6 april 2021

friet was oud en leek wel opgebakken. Zowel de kipsate als de shoarma waren droog en niet bepaald mals. Met het bijgeleverde pitabroodje kon je een ruit ingooien. wederom geen goede beurt, waarom toch?? niet zo heel lang geleden was het super goed maar de laatste twee keer is het redelijk mis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Jonk
6 april 2021

Top service/kwaliteit kan niet anders zeggen. Altijd goed!

Ton vierbergen
5 april 2021

Lekker gevuld hoor, bezorging super.

Edwin van vuure
4 april 2021

Lekker hoor, goed gevuld!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
4 april 2021

Grandioos

Fleury
4 april 2021

Keurig op tijd en heerlijke pizza’s

Mark Koning
4 april 2021

Alles was top

Esther
3 april 2021

Bedankt voor de nabezorging nadat ik verkeerd besteld had!!! Ontzettend fijn!

Aad
3 april 2021

Top pizzas. Echt lekker. Waren ook prima op temperatuur

Wanders
2 april 2021

Kwaliteit prima in orde Bezorgen 30min telaat

Clint
31 maart 2021

Pizza was niet gesneden en de bezorging was een half uur later

Esther
28 maart 2021

De pizza was heel goed van smaak, helaas was ie echt koud, misschien doordat ie 35 minuten later kwam dan de verwachtte bezorg tijd die jullie aangaven. Normaal is mijn bestelling wel warm.

Erwin
27 maart 2021

Bezorging laat te wensen over daar moet zeker wat aan gedaan worden.

Clint
25 maart 2021

Prima eten, Prima apparaat, Prima betaalmethode.

Monique Doets
24 maart 2021

Ik vond dat er erg weinig shoarma in de bakjes van de shoarmaschotels zaten, daarnaast was het ene bakje nog minder gevuld dan andere. Het is me al vaker opgevallen dat het minder was dan voorheen, maar vanavond spande echt de kroon. Ik heb direct gebeld, maar om nou te zeggen dat ik een fijn antwoord kreeg, nee...we nemen het op, daar had ik niet zoveel aan vanavond. Ik hoop dat dit volgende keer anders gaat. Het is verder heerlijk, maar dit vond ik echt tegenvallen.

Marcel
22 maart 2021

TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet Bruijnen
21 maart 2021

Leuke bezorger! Zalig gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
20 maart 2021

Erg lekker altijd. Voorral de calzone ricardo.!

Ben
16 maart 2021

Op tijd en zoals gewoonlijk warm en lekker eten 👍👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonges
16 maart 2021

Gewoon top service

Saskia
15 maart 2021
Veerle
14 maart 2021

Bezorging kwam op de weergegeven tijd. Bij openen was een van de gerechten niet de goede. Gelijk gebeld, geen probleem begin alvast aan de rest was de boodschap want het goede gerecht gaat direct gemaakt en bezorgd worden! Goeie service en eten was gewoon weer erg lekker!

Jolanda
12 maart 2021

De hoeveelheid is prima. De prijs is goed. De patat zou iets meer doorgebakken mogen worden. Maar zou zeker nog een keer bestellen bij jullie.

Ensing
11 maart 2021

De kwaliteit van de pizza’s en spare was goed. Complimenten voor de bezorger die in de stromende regen echt heftig op zijn brommer eea kwam bezorgen

Clint
11 maart 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd.

Jelle
7 maart 2021
Eric
3 maart 2021

De pizza salmone was veel te zout en de capaccio was 1 homp met alles door elkaar. De calzone was half gaar (bodem was net geen deeg meer maar verre van gereed). Geen beste beurt van een anders goede pizzeria.

Ron van luijn
2 maart 2021

Zie bovenstaande 10 sterren, dat moet dus uitstekend zijn.

Aad
2 maart 2021

Echt prima . Heerlijk gegeten.

mark koning
1 maart 2021

Was wederom prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
27 februari 2021

Wederom heerlijke pizza's. Constante goede kwaliteit. Stipte bezorging door toppers!

W.A.Harting
24 februari 2021
benno
22 februari 2021

was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet Bruijnen
22 februari 2021

T wassen deze keer heerlijk van temperatuur En weer heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
20 februari 2021

Lekker eten, heerlijk warm! Precies op de juiste tijd geleverd door een vriendelijke bezorger! Top!!!!

Vlaar
14 februari 2021

Was heerlijk, meer dan genoeg en nog steeds lekker warm na 10 minuten rijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.R. Cogodi
12 februari 2021

Eten was zoals gewend prima, ook de bezorgtijd was goedvte doen.

Marc Kelderman
11 februari 2021

Goedendag Ik bestel regelmatig een Saté bij jullie iets wat ik vanavond weer heb gedaan. Alleen viel deze vanavond tegen. De saté was erg taai terwijl hij normaal erg mals is en ook de satésaus vond ik niet zo lekker als die ik van jullie gewend zijn. Ik heb er verder geen probleem mee, maar wil het toch even laten weten. Misschien kunnen jullie er iets mee. Groetjes, Marc

Dennis
10 februari 2021
Suus
7 februari 2021
Remco Schurink
6 februari 2021
Jeroen
6 februari 2021

Heerlijke goede belegde pizza's en op tijd gebracht

J.Molenaar
6 februari 2021

Gewoon goed

Cor
3 februari 2021
SA Muhaamad
3 februari 2021

Ik geef 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Echt professionele , sneller en kwaliteit. Super goed!!! Alles vers.

Aad
31 januari 2021

Kwaliteit prima maar had iets warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helder
31 januari 2021

Snelle levering volgens afspraak!

Jan
31 januari 2021

Zoals altijd helemaal goed. Heel goed eten.

Koole
30 januari 2021

Netjes op tijd, goede service. Lekkere pizza’s

R hendriksen
24 januari 2021

Alles heerlijk mag wel iets warmer, en de rode uiensaus mag wat royaler gegeven worden erg zuinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
24 januari 2021

Lekkerste pizza’s die er zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
21 januari 2021
Ronald
21 januari 2021
Benno
20 januari 2021

Helemaal top! lekker.

Anne
18 januari 2021

Dit was een 'haastige' pizza: model leek nergens naar, vulling niet verdeeld maar in het midden er op gekwakt. Smaak oke, bezorging keurig op tijd, temperatuur prima maar het oog wil ook wat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
18 januari 2021

De pizza's opzich waren lekker, maar hij was wel koud. Ik denk dat dit kwam omdat hij op de fiets bezorgd was en 1 van de pizzadozen stond open bij bezorging. Dus dat was jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MvdH
17 januari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
17 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LH
17 januari 2021

Met bestellen was het fout gegaan. Ons huisnummer stond niet juist ( eigen fout) . Ze belde keurig op en de bestelling kwam evengoed snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Sijtsma
16 januari 2021

Heerlijke pizza’s goed van smaak , niet te vet ,niet te knapperig, gewoon echt super. En op tijd bezorgd.

Carla
15 januari 2021

Pizza was lekker maar bijna koud

Maikel
14 januari 2021

geweldig

TP
10 januari 2021

Bestelling was telaat 3x Calzone Ricardo besteld, gevraagd om er maar 1 met sambal apart te doen, kregen we 3 zonder sambal en maar 1 klein bakje sambal. Dus 2 waren er al verkeerd en dan nog zonder sambal ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Garderen
10 januari 2021

We hadden 4 patat besteld, het was erg weinig. Gelukkig een klein kind erbij want voor 4 volwassenen hadden we echt veel te kort gehad. En ook nog gebeld of de patat doorgebakken kon zijn maar ook dit was niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
10 januari 2021

Bezorging netjes op tijd. Alleen 1 calzone geen kaas niks.. alleen soarma? Voor de rest eten is prima

Pat
10 januari 2021

Nu voor de 2de keer 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Om 17.45 uur besteld en gelijk een mail ontvangen met bezorgtijd 19.40 uur. Dat vind ik echt een nadeel. Verder was het eten lekker.

Jonker
9 januari 2021

Matig,eten was drie kwartier te laat bezorgd.

v Dijk
9 januari 2021

👍

Peter j
8 januari 2021

Bezorging aangegeven op 18:15 Verwachte bezorging 18:30 Uiteindelijke bezorging 19:00 Pizza's waren al redelijk lauw en de meegeleverde carpaccio was nog gedeeltelijk bevroren. Kan drukte zijn maar vandaar de ietwat lage wardering , volgende keer beter.

Wilco
8 januari 2021

Weer lekker pizzatjes wim👌👌

Ron
8 januari 2021

Gewoon Goed, zoals altijd!

Mar
7 januari 2021
Laura
6 januari 2021
Martijn
5 januari 2021
iwan
4 januari 2021

Doos van de Pizza was nat en gescheurd dus de Pizza was lauw, jammer hierdoor was deze niet lekker de rest was prima de Spareribs waren weer super.

Denice
3 januari 2020
Remco korver
3 januari 2020

Helaas weer een half uur te laten en weer erg koude carpatio voor op de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark koning
31 december 2020

Zoals altijd alles top...

Henny Swart
30 december 2020
Ton vierbergen
30 december 2020

Hi, mijn kapsalon was oud jammer en Julie waren veel te laat , minstens half uur, jammer hoor. Mvg ton.

Jelle
29 december 2020

Prima eten. Je moet wel wat extra saus bestellen, zat wat weinig bij.

Ronald
29 december 2020

We hadden een kleine Ricardo en een grote Maestro besteld. We kregen het andersom zonder saus bij de maestro.

Alice van der Linden
24 december 2020

Het was al wat aan de koude kant!

Marjet Bruijnen
23 december 2020

De dozen waren nat en de pizzaas koud.....volgende keer beter!?

Jacco
22 december 2020
Emiel Tuijp
21 december 2020

Zeer matige pizza (Sierd). Pizza werd al niet op de gebruikelijke tempratuur aangeleverd. Bodem van de pizza was net aan gaar, jullie bodems zijn gebruikelijk altijd top! De pizza was helaas "Niet" voorzien van de extra gewenste topping (Shoarma a €2.50 euro extra). Daarnaast miste deze ook de rode pepertjes. Tevens werden ook niet de juiste sausjes/garnituren aangeleverd. (Besteld: 2x knoflook, 2x uien) (Geleverd: 4x knoflook, 1x uien). Deze pizza (Sierd) enkele weken terug ook al eens besteld, was echt top! Kortom, een zeer matige pizza dit keer wat ik niet van jullie gewend ben. (Contact, via de mail aub)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niet van toepassing
20 december 2020
Remco
20 december 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Bakker
20 december 2020

Die jongen van Ruts zit de hele tijd aan zijn neus, aan zijn mond, aan zijn haar en aan het eten. Volkomen onaanvaardbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van der gracht
18 december 2020

2 poryie sate besteld erg weinig patat wordt elke week minder patat beetje vreemd

Mea
18 december 2020
Bart
18 december 2020

Prima kwaliteit snelle levering

Kevin
17 december 2020

Gewoon zoals altijd TOP

Corry De Groot
14 december 2020

Pizza was op tijd geleverd, was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaarsma
12 december 2020

De extra bestelde olijven waren er niet bij

Ouwejan
12 december 2020

Voor de zoveelste keer een uir en drie kwartier gewacht. Bezopen.

Thijs
12 december 2020
Michaéla
11 december 2020
Manon
8 december 2020

Pizza calzone was overdreven gevuld met uien. Gorgonzola zat er niet op maar wel extra betaald. Voorlopig voor ons geen pizza maestro meer

Dennis
4 december 2020

16.50 pizza besteld. Pizza thuis om 1930bij

M.t.D
3 december 2020
Henny Swart
2 december 2020

Ten eerste ben ik het niet gewend. Maar de bestelling kwam 45 minuten later dan ik gemaild kreeg en al het eten was koud.

Iwan
29 november 2020

Kwaliteit is top maar meer dan 2 uur voordat het bezorgd wordt is echt veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
29 november 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet Bruijnen
25 november 2020

Héérlijk En fijn op tijd

Dirk
24 november 2020

Heerlijke Sparibs en vlotte bezorging en vriendelijk.

Jeroen
22 november 2020

Geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
22 november 2020

Allebij vreselijk beroerd geworden, voorheen nooit ergens last van gehad maar de kwaliteit lijkt de laatste tijd puur minder te worden.

LG
18 november 2020

Ik had mijn bestelling geplaatst en gekozen voor het tijdstip 18.15 vervolgens een mail dat het 19.05 zou worden. (Klein beetje verschil maar). Vervolgens geleverd om +- 1915. 4 calzones besteld waarvan 2 verkeerde gekregen. En ja ik snap dat het druk is maar de klant hoeft daar niet de gedupeerde van te worden.

Carla
17 november 2020

Ik geef jullie 5 sterren omdat de pizza's super lekker waren, de bezorging was goed, alleen ik kreeg ze een uur later dan besteld maar dat was wel doorgegeven. Een uur later was ik zeker niet blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
16 november 2020

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet Bruijnen
16 november 2020

De lasagne was koud en daardoor 'hard' De bladen en de kaas

iwan
16 november 2020

doos was nat zowel van binnen als van buiten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
15 november 2020

Mooi op tijd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reimer
14 november 2020

Bezorgtijd was ruim 2 uur. Heb de bestelling gecanceld. Hoop mijn betaling terug te krijgen...

Mark Lakeman
14 november 2020
M.t.D
14 november 2020
Ron
11 november 2020

Super pizza,s

Remco korver
8 november 2020

Bezorger kwam via de achterdeur waar ze normaal voorkom komen wel netjes gebeld dat hij er was en na de bestelling ook netjes gebeld dat het laat zou worden dat er bezorgd kon worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry
8 november 2020

Pizza's waren lekker jammer dat er 1 verkeerde bij zat maar dit werd goed opgelost door de goede te brengen. Wat ik vervelender vind is dat je om 16.50 besteld en aan kan geven hoe laat je de bestelling wil in ons geval 17.45. Dan in de bevestiging de tijd 19.05 door krijgt 1 uur en 20 minuten later pas Zo kan je die voorkeurtijden net zo goed afschaffen.

Anne
8 november 2020

Niet gaar, veel te laat

Jitske
7 november 2020

We konden de tijd van 18.30 nog invullen. We hadden visite, dus niet meer de mail gezien. Hierin stond dat het om 19.00 kwam. Ik belde om 19.00 en vroeg waar het beleef. Het kon er elk moment zijn. Dit duurde nog 25 minuten voordat het er was. Vervolgens was er 1 bakje knoflooksaus niet bij geleverd. Dit was wel erg jammer.

Robin
7 november 2020

Pizza zijn erg lekker, niets op aan te merken. Wel heb ik al een aantal keer gehad dat de topping van mijn pizza in de doos gelopen is. Net alsof de bezorger hem op ze kant heeft gehouden. Dit verpest de pizza.

Bianca V.
7 november 2020

We hebben heerlijk gegeten, de pizza met carpaccio was echt lekker .En de kinderen waren ook blij met hun pizza .Dankjewel en succes met de zaak

Saskia
7 november 2020
Ilse
5 november 2020

Altijd prima. Maar wel erg zuinig met de patat. Bij 2 maaltijden een extra portie besteld maar dat hield niet over.

W. Hoogerdijk
4 november 2020

Zoals altijd prima gerechten en op tijd bezorgd.

Wever
2 november 2020

Hele lekkere pizza's, nog even discussie geweest over dat de bestelling niet klopte maar die fout lag bij ons. Netjes te woord gestaan door Wim.

iwan
2 november 2020

de calzone was koud van binnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bartjan van der Sluis
1 november 2020

Bezorging absoluut veel te laat 19.30 ipv 18:20 zoals aangegeven tijdens de bestelling per internet. Conformatie van de tijd moet gestuurd zijn voor betaling. Op deze manier bestel ik niets meer bij Maestro.

G.O.Navis
31 oktober 2020

Lekker gegeten, op de afgesproken tijd bezorgd.